Mohd Afham & Ain Najwa

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aisya Syifaa

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Alyaa Zulfa

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Azizul Hakim

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, January 17, 2009

Siapa Ni??

Telefon di sebelah komputer ni berbunyi. Terus awe angkat.

"Hello, Assalamualaikum."


"Wa'alaikumsalam. Ummi ada?"

"Ummi takda, dia keluar."

"Dia pergi mana, Awe?"

"Siapa ni?"

"Takpe lah. Terima kasih."

Talian diputuskan.

Ish...wujud lagi pemanggil misteri ni. Siapa dia ni? Macam mana dia boleh kenal Awe? boleh cam suara Awe? Tapi kitorang satu rumah ni tak tau langsung siapa dia. Seramnya...

6 comments:

hanim yusra said...

salam..
hmm..ntah2..ader yang cuber memain kot..

mata_bisikanrahsia said...

x mungkin coz..da bebrp tahun dia ni kol. Lelaki. Mesti cari Ummi. Ummi pun x knal sapa. Tak pernah bagitau nama. Tiap kali tanya, dia letak telefon. Katanya, dia buta. Nak tau perihal politik malaysia dari Ummi. Tapi, mane dia knal kite??

3p4h said...

Erm, xpenah trace no hp dia ke?

Try la call dia guna public phone, pndai2 trap dia.. Hehee

Cdgn je

mata_bisikanrahsia said...

Thanks for the idea, epah! Tapi, kalau ada la terpapar no dia..boleh gak awe trace. Tapi, dia telefon ke rumah...Ada cadangan lain?

::t|Ra mIsSyU:: said...

hehe..kite de 1 cdgn,pe kate awe beli tepon umah yg leh record call in n call out tu..rsenye bile de no msk,leh trace...sbb umah kite gune tepon cmtu...

3p4h said...

Erm... Kalo cam 2 kne tukar telefon rumah yg bole tertera nombornya. Apakah pggilan msteri 2 satu mslh yg bsr???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...